OVER AMAN INDIA REIZEN - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

OVER AMAN INDIA REIZEN

Aman Reizen > OVER AMAN INDIA REIZEN

OVER AMAN INDIA REIZEN

Aman Reizen > OVER AMAN INDIA REIZEN

Over Aman India Reizen

Aman Reizen is een reisbureau al ruim 20 jaar bekent op de Nederlandse markt. Vanaf het moment dat wij zijn begonnen zijn wij gespecialiseerd in reizen naar India. Wij boeken als IATA agent onze eigen vliegtickets met speciale tarieven en zijn aangesloten met SGR. Voor vliegtickets naar o.a. India bieden wij flexibele voorwaarden aan zoals; wijzigbare en annuleerbare tickets, met extra bagagetoegang.

Als India-specialist verzorgen wij ook tours, hotels, transfers en complete reisarrangementen, voor zowel toeristen als zakelijke reizigers die naar India wensen te reizen.

Waarom Aman Reizen?
De meeste medewerkers van Aman Reizen hebben veel bestemmingen persoonlijk bezocht en kunnen u op basis van eigen reiservaringen adviseren. Onze expertise betreft niet alleen uitstekende en meestal kleinschalige accommodaties, maar ook interessante bezienswaardigheden, plaatselijke gewoontes, unieke plaatsen, paradijselijke stranden en uw persoonlijke vervoer en excursies. Wij stellen alles in het werk om uw reis tot een droomreis te maken.

Bij Aman Reizen kan u als klant zijnde altijd rekenen op de veiligheid van uw persoonlijke informatie.

Wat voor vliegmaatschappijen bieden wij aan?
Aman Reizen werkt met veel verschillende vliegmaatschappijen denk hierbij onder andere aan KLM, Qatar Airways, Emirates,Turkish airlines Etihad Airways,Lufthansa, Finn Air, Brititsh Airways, Air India en vele andere. Wanneer wij een vlucht voor u boeken kijken wij welk optie het beste en voordeligst uitkomt voor u, op basis van uw wensen,Wij hebben speciale tarieven vanaf Amsterdam en Brussel met extra bagage naar India, Nepal en ook naar Pakistan.

Wij mogen u speciale vliegtickets aanbieden naar onder andere; India, Pakistan, China, Nepal en Sri Lanka.