Over India – Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Over India

Aman Reizen > Over India

OVER INDIA

Aman Reizen > Over India

OVER INDIA

India is van noord naar zuid gezien 3250 kilometer lang. In dit grote gebied zijn veel soorten landschappen te vinden. India staat bol van cultuur en tradities. De belangrijkste religies zijn het Hindoeïsme , Boeddhisme, Islam en de Sikh. Dit uit zich verder in tientallen festiviteiten, traditionele music traditionele dansen en de geur van wierook. yoga , Ayurveda, een eeuwenoude geneeskunst, komt oorspronkelijk uit India.

 

Gaat uw binnen kort naar India Een goede voorbereiding is daarom belangrijk voor een ontspannen reis. Als voorbereiding op uw verblijf in India adviseren wij om de reisinformatie op onze site door te nemen

Grote verschillen zijn ook te vinden in de maatschappelijke positie van de inwoners.

Ten westen van India ligt Pakistan ook grence India in dit gebied van besneeuwde toppen en valleien aan Nepal.De grens loopt vanaf de Tibetaanse hoogvlakte door de laagvlakte van rivier de Indus. De andere belangrijke laagvlakte is het stroomgebied van de rivieren de Ganges en de Brahmaputra. De riviervalleien zijn de meest vruchtbare gebieden van India. Hier leven ook de meeste Indiërs.

Het verkeer in India is chaotisch en de wegen zijn vaak overvol met voetgangers al of niet met een kar, fietsers, tuktuk ,auto riksja’s maar ook loslopende koeien. Backpackers maken veel gebruik van het uitgebreide openbaar vervoer. Vanwege het verkeer is een individuele rondreis of een auto met chauffeur de meest gekozen manier om door India te reizen.