Over Ons - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Over Ons

Aman Reizen > Over Ons

OVER ONS

Aman Reizen > Over Ons

Aman Reizen is een reisbureau al ruim 24 jaar bekent op de Nederlandse markt. Vanaf het moment dat wij zijn begonnen zijn wij gespecialiseerd in reizen naar India. Wij boeken als IATA agent onze eigen vliegtickets met speciale tarieven en zijn aangesloten met SGR. Voor vliegtickets naar o.a. India bieden wij flexibele voorwaarden aan zoals; wijzigbare en annuleerbare tickets, met extra bagagetoegang.

Als India-specialist verzorgen wij ook tours, hotels, transfers en complete reisarrangementen, voor zowel toeristen als zakelijke reizigers die naar India wensen te reizen.

 

Waaroom voor ons kiezen

De meeste medewerkers van Aman Reizen hebben veel bestemmingen persoonlijk bezocht en kunnen u op basis van eigen reiservaringen adviseren. Onze expertise betreft niet alleen uitstekende en meestal kleinschalige accommodaties, maar ook interessante bezienswaardigheden, plaatselijke gewoontes, unieke plaatsen, paradijselijke stranden en uw persoonlijke vervoer en excursies. Wij stellen alles in het werk om uw reis tot een droomreis te maken.

Bij Aman Reizen kan u als klant zijnde altijd rekenen op de veiligheid van uw persoonlijke informatie.

 

Wat voor vliegmaatschappijen bieden wij aan?

Aman Reizen werkt met veel verschillende vliegmaatschappijen denk hierbij onder andere aan KLM, Qatar Airways, Emirates,Turkish airlines Etihad Airways,Lufthansa, Finn Air, Brititsh Airways, Air India en vele andere. Wanneer wij een vlucht voor u boeken kijken wij welk optie het beste en voordeligst uitkomt voor u, op basis van uw wensen,Wij hebben speciale tarieven vanaf Amsterdam en Brussel met extra bagage naar India, Nepal en ook naar Pakistan.

Wij mogen u speciale vliegtickets aanbieden naar onder andere; India, Pakistan, China, Nepal en Sri Lanka.

null

BESTE VLUCHTDEALS

Bespaar flink op vluchten als je boekt bij Aman Reizen. Kies uit vluchtroutes, vertrektijden en luchtvaartmaatschappijen om de goedkoopste vluchtdeals te krijgen.
null

ROUTES MET MEERDERE BESTEMMINGEN PLANNEN

Maak die India-reis werkelijkheid met meerdere bestemmingsroutes. Ontdek de reisbestemmingen die u altijd al wilde zien met onze op maat gemaakte reispakketten.
null

VERSCHEIDENHEID IN VLIEGROUTES

Selectie staat centraal en met Aman Reizen kiest u eenvoudig de vlucht die het beste bij u past. Afhankelijk van uw voorkeuren helpen wij u de goedkoopste vliegroutes en meer te vinden.
null

STRESSVRIJE ERVARING

Ontspan en laat iemand anders alle details van het plannen van uw reis regelen. Wij regelen alles voor u, van routeplanning tot het maken van boekingen, zodat u tijd en moeite bespaart.