Tours - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Tours

Aman Reizen > Tours

WELKOM BIJ AMAN INDIA REIZEN

Aman India  Reizen is al meer dan 21 jaar uw reisspecialist voor reizen naar Azië. De kennis en reiservaring van het team van Aman India Reizen zijn ongeëvenaard.

Azië is een zeer bijzondere en veelzijdige werelddeel. Bent u geïnteresseerd in de puurheid van de Aziatische landen, de lokale bevolking, de cultuur, prachtige en ongerepte natuur. Kies dan voor één van onze reizen.

Ontdek verschillende culturen en beleef een andere wereld. Kies voor vrijheid tijdens een individuele reis, of kiest u voor een groepsreis. Geniet van het uitgaansleven in de stad of kom tot rust in de uiterst weide en ongerepte natuur; kiest u voor een lichte dag wandeling of liever voor een zware trektocht door de bergen? U kunt dit allemaal zelf meemaken tijdens uw reis. Met andere woorden u bepaalt wat u tijdens uw reis wilt meemaken, wij kunnen in overleg met u een op maat gemaakte pakketreis samenstellen of het nu gaat om twee, drie, vier of meerdere personen. Uiteraard is het ook mogelijk om via ons een auto te huren met privégids voor bijvoorbeeld een dagtour. Alles is mogelijk bij ons.

Onze reizen naar India laten u naast de bekendere hoogtepunten ook de bijzondere plekjes van Rajasthan en Varanasi zien. U logeert uiteraard in goede hotels en we zorgen voor een gevarieerd programma. Onze privéreizen in India worden zowel in het noorden als in het zuiden uitgevoerd, waarbij we u ook de mogelijkheid geven om aan het strand in Goa te verlengen.

TOURS

Nepal
Thailand Tour
Singapur
Dubai

TOURS AANBIEDINGEN

GELUKKIGE HERINNERINGEN VAN KLANTEN