Disclaimer - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Disclaimer

Aman Reizen > Disclaimer

DISCLAIMER

Aman Reizen > Disclaimer

Disclamer

Gebruik van de website

De informatie op deze website is opgesteld met als doel informatie te verschaffen over Aman Reizen, vliegtickets en Tours . Hoewel de website met de uiterste zorg is samengesteld, kan geen garantie worden gegeven voor wat betreft de volledigheid en correctheid van de informatie hierin beschreven.

Check daarom altijd eerst de informatie voordat je overgaat tot actie door telefonisch contact op te nemen met je lokale kantoor, de betreffende maatschappij ,reisagent of Hotel. Ten aanzien van beleggings besluiten kun je niet afgaan op deze informatie.

Wij kunnen geen garantie bieden voor het ononderbroken correct functioneren van de site.

Een bezoek aan onze website impliceert dat je er mee akkoord gaat dat Aman Reizen niet aansprakelijk kan worden gesteld voor het verlies aan informatie, direct of indirect, voortkomend uit het gebruik van deze website.

Auteursrecht

Aman Reizen bezit het auteursrecht van alle informatie op deze website. Je toegang tot deze site geeft je geen recht om de informatie of delen ervan te reproduceren en/of te distribueren zonder voorafgaande schriftelijke toestemming hiervoor van Aman Reizen.