Fantastische reis naar India - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Fantastische reis naar India

Aman Reizen > Fantastische reis naar India

Fantastische reis naar India

Beste Aman Reizen,

We wilden jullie graag nog even bedanken voor het organniseren van onze fantastische reis naar India. Het was ontzettend leuk. India is heel groot en het is zeker niet mogelijk in 4 weken heel India te bezoeken, maar toch heb ik veel kunnen bewonderen.

Verschillende type mensen, gekleurde kraampjes, historisch plaatsen. Het was heel grappig om te zien dat ieddereen erg druk is met zijn eigen ding en als je ergens om vraagt dat er dan allemaal mensen komen om je te helpen, erg behulpzaam is het wel.

Bij aankomst werden wij erg vriendelijk opgehaald door jullie Indiase collega’s, waarna we naar het hotel werden gebracht en werden ingecheckt.

De volgende dag waren we in Rishikesh en Haridwar waar we veel religieuse bezienswaardigheden hebben gezien. Mijn kinderen vonden de reis naar Massouri heel erg leuk met de Bergen en de watervallen. Ze hebben erg genoten.

De Taj Mahal blijft zeker wel een van de mooiste dingen, maar wat een nadeel was was de warme marmer waar we op liepen. Ookal hadden ze er tapijten liggen waar ze steeds koud water overheen gooiden. Ook fantastisch vonden ze de olifantenrit in Jaipur, mijn kinderen vonden het wel zielig voor de olifanten dat ze steeds naar boven moisten met mensen op hun rug.

Mumbai vonden we erg hectisch maar tegelijkertijd ook erg relaxed, de kinderen werden helemaal gek van al dat getoeter. Wat betreft architectuur en straatbeeld is het echt een mooie stad die ik heb gezien tijdens de reis.

Veel chaotische gebouwen met een Islamitische en een Hindoestaanse bouwstijl Tot slot verliep alles zoals gepland, correct en alles op tijd: Het was een prachtige reis die ik aan iedereen kan aanbevelen.

India, het blijft je verbazen Nogmaals hartelijk dank voor het perfect organiseren van deze mooie reis!

Groetjes
Mariet, John, Mieke, Tamara Lucas