Wonderbaarlijke ervaring - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Wonderbaarlijke ervaring

Aman Reizen > Wonderbaarlijke ervaring

Wonderbaarlijke ervaring

Sinds 2010 reis ik jaarlijks met Amanreizen naar India. Ik ben zeer tevreden over de klantvriendelijk- en klantgerichtheid, er wordt altijd gekeken naar jouw wensen en wat het beste bij jou past.

In 2010 heb ik een 7 daagse doorreis gemaakt van New Delhi naar punjab. Tijdens deze reis bezocht ik de Taj Mahal in Agra wat goed verzorgd was Door aman reizen goede gids en een taxi die altijd klaar stond voor ons.

Sight seeing door Delhi de vele toeristische bezienswaardigheden zoals Red Ford, India Gate, Lotus tempel en ga zo maar door. Shoppen in Karol Bagh waar je de mooiste indiase kleding en sieraden kan vinden en niet te vergeten het verblijf in een goed verzorgd hotel midden in Karol Bagh.

Door famille leden werd ik opgehaald uit punjab en bracht ik een bezoek aan The Golden Tempel in Punjab. Begin 2012 bracht ik een bezoek aan Haridwar wat een magische/spirituele belevenis was dit. Een goed hotel gelegen aan de Gangas waar je bij binnenkomst wordt overspoeld door rust en vrede. Diverse tempels en bedevaart plaatsen heb ik daar bezocht. Ook een bezoek aan de plaats Rajasthan was zeer bijzonder. Vanwege de korte periode van mijn vakantie en de grootte van de steden heeft aman reizen mij een passend pakket weten te bieden om Zo toch te kunnen genieten van een aantal kleine hoogte punten.

Eind 2012 ging ik nogmaals naar India. Dit bezoek was een zakelijk bezoek ook toen heb ik veel gehad aan de goede service van Amanreizen elk bezoek die ik moest maken was zeer goed verzorgd door hun. Vanuit Delhi zette ik mijn reis door naar Punjab. Mijn vorige bezoeken aan Punjab deed ik met de auto ik werd dan vanuit Delhi opgehaald door famille.

Op advies van Aman reizen ging ik deze keer per trein met de Shatabdi express, dit was een zeer goed voorstel. Ik heb genoten van en zeer goed verzorgde treinreis zonder enige problemen of storingen. Als ik de toekomst naar punjab zal reizen weet ik zeker dat ik dit weer per trein zal doen! Mijn verdere bezoeken tussen 2010 en 2012 heb ik alleen gebruik gemaakt van de ticketservice van Aman reizen ook hier werd goed aandacht aan besteed door hun.

De collega’s van Aman reizen in India hebben ook een hele goede bijdrage geleverd aan het verzorgen van mijn reizen. Het zijn zeer vriendelijke behulpzame mensen. Ook de chauffeurs zijn zeer goed. Als ik reis naar India laat ik dit altijd door Amanreizen verzorgen ik weet dat ik dit altijd zonder Zorgen en met mijn ogen dicht aan hun kan toevertrouwen. Zij komen met een passend pakket op jouw reis wensen! Aman reizen en de collega’s in India ik wil jullie danken dat jullie mijn reizen aan India tot een onvergetelijke en wonderbaarlijke ervaring hebben gemaakt.

Many hugs from Parveen