Een onvergetelijke, magische reis voor mijn ouders - Aman Reizen
info@amanreizen.nl

Een onvergetelijke, magische reis voor mijn ouders

Aman Reizen > Een onvergetelijke, magische reis voor mijn ouders

Een onvergetelijke, magische reis voor mijn ouders

Wauw! Wauw! En nogmaals wauw!!

Wat een klasse hoe Aman onze reis in elkaar heeft gezet. Alles was tot in de puntjes goed geregeld. Deze reis heb ik 2 jaar geleden bij Amanreizen geboekt, helaas wegens de corona hebben wij in 2020 de reis niet kunnen maken. Het was daarom ook erg spannend hoe de reis opnieuw gepland kon worden en dat met betrekking van vele hotels, gidsen en drivers.

Maaaaaar eind goed al goed! Aman heeft echt haar beste beentje voor gezet en er voor gezorgd dat de volledige trip uitstekend geregeld was.

Wij hebben namelijk een doorreis gemaakt die in Delhi begon, met als start-off een Delhi tour.

Vanuit hier zijn wij doorgegaan naar Haridwar en Rishikesh waar wij de Ganges hebben mogen aanraken en hebben wij allemaal ervaren hoe religieus en spiritueel India is.

Toen weer terug naar Delhi en toen begon de echte trip: de trip van de Maharaja’s en Maharani’s!
RAJASTHAN!!!!!
Van Jaipur naar Udaipur, van Udaipur naar Jodhpur, van Jodhpur naar Jaisalmer. In elke stad hadden we een local guide en was alles voorzien. Het mooiste was ook de hotels waar wij in sliepen! Sprookjesachtige Haveli’s !!! Wij voelde ons echt royaal!! Al met al een fantastische reis!

Wij willen daarom de organisatie echt bedanken voor al hun inzet. Wij raden dan ook echt Aman reizen aan ook vooral voor gepersonaliseerde reizen!

Leave a reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *